No sé si he aconseguit que fos meravellós, però si que li he dedicat molt de carinyo.
En primer lloc un maxi coc bicolor, que un cop farcit de maduixes, mantequilla, nutella i la corresponent decoració (fondant de xocolata i figures de fondant de sucre) pesava quasi tres kilos.
Espero que us agradi.
Coc bicolor de vainilla i xocolata abans d'entrar al forn. |
El que més m'ha costat: trobar la idea. Després "només" cal plasmar-la en sucre.
Si et sobren unes horetes...t'hi pots dedicar més o menys. Jo, a més, he rebut l'inestimable ajut dels meus dos fills (són els creadors dels detallets). Moltes gràcies tresors.
Cobertura de xocolata amb incrustacions de sucre. |
Mini confitets de colors pel fons estrellat. |
La gespa: engrunes seques de cocs de colors que s'obtenen al moldejarlos. No es pot llençar res, tot pot servir. |
Interior de la boca: fondat rosa pujat pintat amb colorant vermell enfosquit, igual que la visera. |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada