Recepta Setmanal

Amanida multicolor
   Com ja us he comentat amb anterioritat, també sóc molt de salats i les amanides m'encanten.
Es per això que us vull presentar aquesta que ben bé equival a un plat únic per tot el que hi porta. Ara, a  més, és el temps dels maduixots i hi queden fantástics.
    Jo hi poso:
- brots tendres (dels de bossa i si porten espinacs millor ),
- blat de moro,
- brots de soja,
- nous,
- panses,
- codonyat (fet meu, és clar),
- maduixots,
- formatge de cabra (no del que es fon, millor el que va envasat en rulo i rodanxes que és més trencadís, no porta crosta i va millor per untar);
- i tot el que se us pugui acudir o tingueu a mà (pinyons, tàperes,...); animeu-vos a contrastar gustos.
 
... i tot ben amanit amb oli D.O. Siurana i crema de vinagre balsàmic.
   Encara resultarà més bò si el podeu acompanyar d'unes torradetes untades d'advocat, codonyat i el formatge de cabra (també val el fresc tipus burgos o brie).


Caretes de gat 
    Les caretes de gat són del mateix que porta l'amanida però sense l'enciam, sobre unes torrades Hacendado, aguanten molt i són boníssimes. Ideals pels nens. Boníssimes i divertides.
Bon profit!

Que no us faci por experimentar!









             

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada