diumenge, 20 de febrer del 2011

La tortuga presumida

     Ja sé que en el conte es tracta d'una rateta - potser més endavant la faré - però ara per ara el 3D em resulta encara una mica dificultosós i per començar, crec que una tortugueta està força bé.
     He pensat de fer un pas a pas per si algú li pot interessar veure com s'ha anat desenvolupant el projecte. 
    A partir de dos mini-cakes o dos maxi-cupcakes (havia estat fent proves amb els miserables colorants que vaig aconsseguir al Carrefour, doncs per aquestes contrades no tinc cap botiga decent a mà), em va venir la imatge d'una tortuga. La resta... pura imaginació:
Mini-cakes de colors: verd, rosa, groc i mix groc-lila.

     Utilitzem el rosa amb dos capes de Nutella (per anar ràpid) i el lila-groc amb un farcit de melmelada de préssec. Donem forma i passem a recobrir de ganaché de xocolata negra (50 s. al micro 100 xoco cobertura negra + 100 nata líquida).
Ho deixem una estona a la nevera
 per tal que es refredi la cobertura.
Es cobreix de ganaché de xocolata.


    Posem el pastís en una safata el més plana possible (si pot ser la definitiva millor, ja que un cop enllestit costarà de manipular). Jo utilitzo les de pastissos tradicionals, ja que encara no n'he pogut aconsseguir de les de fondant, però es pot retallar un cartró, forrar-lo de paper d'alumini i ja valdria.
    Estirem la massa de fondant del color escollit per les potes, cap i cua i l'apliquem en primer lloc.
  Després la massa de la closca:
    Retallem el fondant sobrant i ja podem començar amb la decoració final. Això depèn del gust, de la imaginació i de les possibilitats de cadascú, ja que encara no disposo d'estris especials, ni colorants, ni res de res. De moment només compto amb les ganes i recursos domèstics - ganivets, escuradents, cutter, pincell, tissores, canyetes, broxetes ... i poca cosa més-.  Ah si,  i una boquilla en forma d'estrella de fer xurros !!
                                    
 I AIXÍ HA QUEDAT !!!!
   Us deixo alguna foto més per veure els detalls. Un secret: la majoria d'aquests vénen donats a partir de defectes en el fondant i que et veus obligada a tapar com sigui.
   Vist així, visca les imperfeccions, són el tot !!!
   Finalment només resta vestir-la per l'ocasió. Aquesta va destinada a ser el regal per la filla d'una amiga que fa 9 anyets. Per molts anys !!
Ben aviat ens retrovem amb un nou repte.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada