dimecres, 1 de febrer del 2012

Coc bicolor o marbrejat

  Amb la mateixa recepta del coc de xocolata, podem fer aquest pastís que resulta molt atractiu.

   Per aconseguir donar dos colors a la massa, procedirem a tirar només la farina (2 mesures) i separarem la massa obtinguda en dos meitats. A una li afegirem mitja mesura de farina i a l'altra mitja de cacau en pols. Tirem al motllo la massa blanca i per sobre la negra, que com que sol pesar més, baixarà al fons. Exceptuant les corones, amb la resta de motlles podem donar formes barrejant molt lleugerament les masses amb una broqueta donat un efecte marbrejat. 
Aquí hem utilitzat tan sols massa blanca amb xarop de mores que li dona el color morat. Un cop tenim la massa al motllo, hi tirem a diferents llocs petites quantitats de xarop i amb l'ajut d'una broqueta anirem fent el dibuixos. Es pot substituir per xocolata líquida.





1 comentari: