Un esdeveniment molt especial és la celebració dels 40 anys. Per aquesta ocasió l'homenatjat té dues aficions molt ben diferenciades: el windsurf i l'esquí.
La seva dona no tenia massa clar com havia de ser el pastís sorpresa i vaig pensar d'aprofitar les dues xifres com a suport de la decoració dels motius esmentats.
Per començar dos cocs bàsics de nata amb xocolata, però per donar opció als qui puguin ser al·lèrgics als fruits secs, vaig donar-los diferents acabats:
Nº 4: coc de nata amb xocolata triple capa, la del mig amb ratlladura de taronja. Per augmentar l'aroma i el gust a taronja, bany d'almíbar de Cointreau.
Nº 0: també coc de nata amb xocolata triple capa i dos d'elles amb nous i cafè. L'almíbar de xarrup de mores casolà.
En ambdós casos el farcit és de ganaxé de crema de xocolata amb avellanes. Cobertura de ganaxé de xocolata negra.
Donat que un dels convidats és celíac, vam voler tenir l'atenció de fer-li un petit pastís especial per a ell. És per això que vaig elaborar aquest solet que dóna llum i escalfor als hobbies del Jordi. Podeu veure la recepta utilitzada aquí.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada